Last week #22

Cześć!

W tym tygodniu zdecydowanie królowała u mnie dynia i pewnie będzie tak jeszcze przez kilka najbliższych tygodni. Uwielbiam to warzywo i mi się nie nudzi. Można zrobić z niej pyszny deser, koktajl, sok, zupę, makaron...pomysły się nie kończą. Jak przygotowujecie dynię? Może polecacie jakieś przepisy? Na zupę jest wiele przepisów, kiedyś podawałam już mój ulubiony. Polecam też domową maseczkę dyniową, pełną cennych antyoksydantów. 



W tym tygodniu dotarł do mnie kolejny box- Naturalnie z pudełka. Jestem zadowolona, bo akurat potrzebowałam wody różanej i odżywki do włosów. Cytrynowy balsam do ust nowej dla mnie marki SKIN&TONIC pachnie obłędnie i bardzo dobrze nawilża usta. 

Wypróbowałam też pyszne masło bananowe chilli. Słoiczek był bardzo mały i chyba spróbuję wykombinować podobne. Skład jest bardzo prosty, więc powinno się udać. Dobrą i zdrową przekąską są też surowe batoniki Roo'bar, którymi się czasem ratuje kiedy jestem cały dzień poza domem:)


A teraz coś co mnie zainteresowało w tym tygodniu:
Bardzo pozytywna rozmowa na kanale Rebekah Borucki, warto posłuchać, a potem oglądnąć kilka filmików na kanale Hun Nation. Najlepsze są te, które John nagrywa ze swoim dziadkiem. Lubię Rebekę i cieszę się wynajduje takich ciekawych ludzi:)

Agata z bloga Poczuj się lepiej założyła kanał na YouTube poświęcony jodze:) Warto zaglądać i spróbować kilku assan. 

Udanego tygodnia!

Pozdrawiam, 
Daria

14 komentarzy:

  1. Odpowiedzi
    1. Jak najbardziej:) Najlepiej zmiksować ją na szejka, zrobić z niej sok albo surówkę:)

      Usuń
    2. O...właśnie zastanawiałam się co zrobić z dyni którą kupiłam w chwili szału zakupowego :D mniam...szejk <3

      Usuń
  2. U mnie rzadko jada się dynię, ale jeśli już to zdecydowanie na słodko :)
    Zaciekawiło mnie to masło bananowe

    OdpowiedzUsuń
  3. batoniki i masło muszą być pyszne! :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Napisałam ostatnio na blogu recenzję tej odżywki i przyznam, że jest naprawdę nieziemska :-D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Chętnie przeczytam:) Mam nadzieję, że u mnie też się sprawdzi.

      Usuń
  5. Pudełko w tym miesiącu prezentuje się wyśmienicie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Oj tak boxy naturalne są świetne. Nareszcie ktoś pomyślał o nas :) Z czym jesz to masło bananowe? Z pieczywem?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie jem pieczywa na co dzień, czasem piekę chlebek jaglany i wtedy masło się przydaje:)

      Usuń

Copyright © 2016 Ekocentryczka , Blogger